Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Recente
nieuwsberichten


Wij zoeken... Even voorstellen!

Nieuws
categorieën


Events Nieuws

01/08/2019

Nieuwe collega! Even voorstellen..

Per 1 september heeft Logopediepraktijk Jongen-Salden een nieuwe collega erbij!

Hieronder stelt zij zich graag even voor...



"Mijn naam is Pauline Bovy; 23 jaar en woon in Maastricht. In juli 2019 ben ik afgestudeerd als logopediste aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Sommige kennen mij misschien nog van twee jaar geleden, toen heb ik stage gelopen bij logopedie Jongen-Salden. Naast deze stage heb ik praktijkervaring opgedaan bij Adelante kinderrevalidatie. De tijdens mijn opleiding en stages opgedane kennis en ervaring wil ik graag inzetten tijdens mijn werk. Ik ben werkzaam op SBO de Griffel in Heerlen en in de praktijk in Brunssum.

Als logopedist wil ik kinderen en jongeren begeleiden in hun ontwikkeling en volwassenen begeleiden bij hun hulpvraag en het bereiken van hun doelen. Hierbij vind ik een goed cliëntencontact en samenwerking belangrijk. Samenwerking met zowel ouders en partners als met andere zorg- en onderwijsprofessionals.

In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om met vrienden en vriendinnen iets te ondernemen. Daarnaast zing ik graag in een koor. Ook houd ik van nieuwe plekken ontdekken door te reizen.

Tot snel op een van de locaties!"