Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Logopedisten


Logopediepraktijk Jongen-Salden is er voor jong en oud, waar met een enthousiast team op professionele wijze algemene en specialistische logopedische zorg met de hoogst haalbare kwaliteit wordt geboden.


Marjo Jongen-Salden


"Met een positieve instelling, nieuwe uitdagingen aangaan en ervoor zorgen dat iedere cliënt de juiste hulp geboden krijgt, geeft mij voldoening in mijn werk. Geen cliënt is hetzelfde en dat maakt werken als logopedist zo leuk!"

Marjo heeft sinds de afronding van de opleiding Logopedie te Hoensbroek ruim 40 jaar ervaring als allround logopedist, waarvan een groot gedeelte binnen haar eigen praktijk. Ze heeft diverse cursussen gevolgd op het gebied van spraak, taal, stem, lezen/spellen en afwijkend mondgedrag.

Naast praktijkhouder binnen Logopediepraktijk Jongen-Salden, is zij tevens werkzaam als logopedist in een school voor Speciaal Basis Onderwijs. Daardoor heeft zij ruime ervaring in het werken met kinderen. Het behandelen van meertalige kinderen heeft haar bijzondere interesse.

Naast het behandelen van cliënten houdt zij zich bezig met het praktijk- en kwaliteitsmanagement, het begeleiden van stagiaires en het realiseren van (multidisciplinaire) samenwerking.

Marjo is kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, lid van de Kwaliteitskring Diversus en lid van de Nederlands Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.


Vivian Jongen


"Logopedie is een prachtig vak. Het werken als logopedist geeft mij de mogelijkheden om mijn kernwaarden en mijn talenten samen te voegen en te vertalen naar de praktijk. Met een positieve instelling en vanuit je eigen kracht kun je bergen verzetten."

Vivian is allround logopedist en praktijkhouder. Ze heeft de opleiding Logopedie gevolgd aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen en diverse cursussen gevolgd op het gebied van spraak, taal, stem, lezen/spellen, afwijkend mondgedrag.

Vivian heeft veel ervaring in het behandelen van kinderen, volwassenen en ouderen.
Voor de oprichting van Logopediepraktijk Jongen-Salden in 2006 is zij werkzaam geweest als logopedist in meerdere logopediepraktijken in zowel Duitsland als Nederland.

Naast het behandelen van cliënten houdt zij zich bezig met het praktijk- en kwaliteitsmanagement, het begeleiden van stagiaires, het realiseren van (multidisciplinaire) samenwerking en is zij het eerste aanspreekpunt binnen Logopediepraktijk Jongen-Salden.

Vivian is kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, lid van de Kwaliteitskring Diversus en lid van de Nederlands Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.


Celine Engelen-Wetzels


“Ik vind het belangrijk dat de cliënt op zijn gemak is en met plezier naar de logopedie komt. Dit is één van de belangrijkste factoren bij het behalen van doelen. In samenwerking met ouders, leerkrachten en begeleiders gaan we voor het best haalbare resultaat”

Celine is in oktober 2016 afgestudeerd als logopedist aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven en hierna heeft zij nog diverse cursussen gevolgd; waaronder Baby- en kindergebaren, Dyslexie: herkenning, onderzoek en behandeling, Basistraining Kwaliteitskringbegeleiders, Wijs met Letters: kleuters en beginnende geletterdheid, Restart DCM (stotteren bij kinderen).

Na haar studie is zij gestart als allround logopedist in een vrijgevestigde praktijk en op diverse basisscholen. Hierin komt haar passie voor het werken met kinderen goed tot haar recht.

Celine is kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en algemene Kwaliteitskring Midden Limburg (waarvan zij tevens kringbegeleider is).


Joëlle van Reijmersdal


“Mijn prioriteit is om de cliënt iets te leren en te begeleiden op de manier, benadering en werkwijze hoe hij/zij dat het fijnst vindt. Ik pas me aan, aan de cliënt. Ik streef ernaar om samen met de ouders, directe omgeving en begeleiders van de cliënt het beste resultaat te behalen!”


Joëlle is juli 2022 afgestudeerd als logopedist aan Zuyd hogeschool te Heerlen. Gedurende deze opleiding heeft ze een cursus gevolgd Nederlands met Gebaren en heeft ze zich verdiept in Autisme. Ze heeft dan ook affiniteit met het werken met mensen met gedragsproblematiek in combinatie met spraak- en taalproblemen. Tijdens haar studie heeft ze bij onze praktijk 30 weken stagegelopen, dit is vanuit beide kanten zo goed bevallen dat ze naar haar studie terug is gekomen!

Joëlle is kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, lid van de Kwaliteitskring Diversus en lid van de Nederlands Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.

01/12/2022

Wij zoeken...

Logopediepraktijk Jongen-Salden is op zoek naar versterking van haar team! Wij zoeken hiervoor een enthousiaste, betrokken en zelfstandig functionerend logopedist.

lees meer

20/10/2020

Even voorstellen!

Per 1 september heeft Logopediepraktijk Jongen-Salden (tijdelijk) een nieuwe collega erbij! Hieronder stelt zij zich graag even voor...

lees meer