Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Recente
nieuwsberichten


Wij zoeken... Even voorstellen!

Nieuws
categorieën


Events Nieuws

20/10/2020

Even voorstellen!

Mag ik me even voorstellen?
Mijn naam is Joëlle van Reijmersdal en ben 21 jaar oud. Ik ben een derdejaars studente Logopedie aan Zuyd hogeschool in Heerlen. Vanaf september 2020 tot en met april 2021 loop ik stage op de verschillende locaties van de praktijk bij Vivian en Celine. Daarnaast volg ik een verdiepende minor over Autisme in Nijmegen. Mijn interesse ligt bij kinderen met afwijkend gedrag zoals bijvoorbeeld Autisme of ADHD. Mijn passie is dan ook om samen met het kind het beste naar boven te halen op taal- en spraakgebied en om hun sterke kanten in te zetten in hun communicatie met anderen.

Wat doe ik verder graag?
Naast mijn studie sport ik graag en vind ik het belangrijk om leuke dingen te ondernemen met mijn familie en vrienden. Daarnaast werk ik nog als oppas bij 4 ontzettend leuke kinderen. Hierbij probeer ik ook mijn logopedische achtergrond in te zetten om zoveel mogelijk de ontwikkeling van het kind op een optimale manier te ondersteunen.

Heeft u vragen?
Dan mag u deze altijd stellen! Op dit moment ben ik aanwezig op dinsdag, woensdag- en vrijdagmiddag op locatie van S.B.O de Griffel. Vanaf eind januari 2021 ben ik vier hele dagen per week aanwezig en kunt u mij ook in de praktijken in Brunssum en Schinveld tegenkomen.

Hopelijk tot snel!