Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Recente
nieuwsberichten


Wij zoeken... Even voorstellen!

Nieuws
categorieën


Events Nieuws

19/07/2017

Geslaagd!

Logopediepraktijk Jongen-Salden is blij te melden dat ze deze week met vlag en wimpel geslaagd is voor de Kwaliteitstoets Logopedie.

Deze Kwaliteitstoets Logopedie werd afgenomen door Health Care Auditing. Dit is een onafhankelijk auditbureau met ruime ervaring in het uitvoeren van audits.

De Kwaliteitstoets Logopedie is een onderdeel van het inkoopbeleid van een aantal zorgverzekeraars en maakt de kwaliteit van de logopediepraktijk inzichtelijk. Het gaat hierbij om het logopedisch handelen (de dossiervorming) en de praktijkorganisatie. De audit heeft inzicht gegeven over de kwaliteit van de processen, producten en diensten in de praktijk.

De logopedisten van Logopediepraktijk Jongen-Salden streven naar het leveren van kwaliteit, zodat zij de cliënten zorg kunnen aanbieden die past bij de cliënt en de hulpvraag.

De visie van Logopediepraktijk Jongen-Salden is om met een enthousiast team op professionele wijze algemene en specialistische logopedische zorg met de hoogst haalbare kwaliteit voor jong en oud te bieden. Deze visie werd onderstreept door de auditors van HCA en kwam overeen met de 100% conformbeoordeling.